
מרכזי אימפקט באקדמיה: המצוי, הרצוי והמתחים
כלכלת אימפקט הפכה למגמה עולמית. משקיעים, פילנתרופיה, עמותות וממשלות מעצבות אסטרטגיות חדשות. מה הדגשים במרכזי אימפקט באוניברסיטאות ומכללות?
כלכלת אימפקט הפכה למגמה עולמית. משקיעים, פילנתרופיה, עמותות וממשלות מעצבות אסטרטגיות חדשות. מה הדגשים במרכזי אימפקט באוניברסיטאות ומכללות?
איך מודדים חדשנות ציבורית? האם יש סטנדרט בינלאומי? כיצד מגדירים חדשנות בזירה הציבורית? ומהו הברומטר וכיצד מתחבר למדריך קונפנהגן הבינלאומי? סטטיסטיקת חדשנות ציבורית 101
כיצד נדע לתכנן ולהערך לעולם משובש? לפי מודל ארבעת העתידים, כל התרחישים העתידיים (ארגוני ופרטי) נופלים בסופו של דבר לאחת מארבע קטגוריות שונות:צמיחה, התמוטטות, משמעת וטרנספורמציה.
מה תפקיד המדינה בעיצוב שדה החדשנות? מהם שינויים הפרדיגמה המרכזיים במודל חדשנות מונעת מטרות-על? כיצד מייצרים שת"פ רב-מגזרי מיטבי?
בשני העשורים האחרונים יש עליה מתמדת בשיח על ערים חכמות. מה הופך אותן לכאלו? מה שורשי המונח? וכיצד הן מצליחות לקדם פיתוח בר קיימא ויעדי SDGs?
רובע החדשנות בבאר שבוע הוא הזדמנות למנוע צמיחה מקומי ואזורי;אך לפני חגיגות הניצחון יש לקחת בחשבון היבטים נוספים של חסמי חדשנות וצמיחה מכלילה
אמל"ק: חיה, חוקרת ונושמת את עולמות המנהיגות והחדשנות – בעיקר השילוב בינהם כמחולל שינוי.
בהרחבה: מרצה ומנטורית; מנהלת תכנית הכשרה למנהלים בסקטור הציבורי; מייסדת של האקסלרטור לחדשנות ציבורית; עו"ד ודיפלומטית לשעבר.
חולמת לשבש ולגרום למגזר הציבורי להמציא את עצמו מחדש ולהגביר אימפקט.
* זהו בלוג אישי (מקצועי) והדברים הם על דעתי בלבד 🙃
בשמחה! מאמינה שדברים טובים באים משיתוף רב-מגזרי, רב-דיסצפלינרי ורב-תרבותי.
כל הזכויות שמורות – Makeover Strategy – ריטה גולשטיין-גלפרין © 2019-2020.
התכנים בבלוג מייצגים את דעותיי האישיות בלבד.
בין אם אתם משרתי ציבור בעבר או בהווה, יזמים חברתיים, יועצים שמלווים תהליכי שינוי או פשוט תומכים נלהבים מבחוץ – בואו להיות חלק מהשינוי!